EDİRNE / HAVSA - Hasköy İlkokulu

Hasköy İlkokulu

Hasköy İlkokulu Hasköy/EDİRNE
Vizyon
Değişen dünyanın teknolojik gelişimini benimseyen, ilgi ve yeteneklerine göre bunları kullanan, fırsat eşitliği ve iletişimin tam sağlandığı, toplumun değer yargılarına sahip çıkan, topluma sosyal ve kültürel anlamda olumlu katkı sağlayan çağdaş, modern bir eğitim ortamı sunan şeffaf bir yönetimin bulunduğu bir ortam hazırlamak yapılan sosyal ve kültürel çalışmalarla çevresinin gelişimine katkıda bulunmak.
Misyon
Cumhuriyetin ilkelerine bağlı Atatürk’ün ilke ve inkılapları doğrultusunda, çağdaş medeni ve aydın bir nesil yetiştirmek için düşünen, merak eden, araştıran, sorgulayan, kendisine ve çevresine değer veren, gelişen teknolojiyi kullanan ve öğrencilerimizin yeteneklerini geliştirebileceği örnek bir kurum olmak.
Başarılar
Okulumuz 4-A Sınıfı öğrencisi AZRA CİN 10 Nisan Polis haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen resim yarışmasında havsa 1.si olmuştur.
Öğretim Şekli :Normal
.
Kalorifer
ADSL (4 Mbit)
0 - .
Karayolu
.
Havsa ilçesine 9 km. Edirne Merkeze uzaklık 25 km.